Advertisement

Τσελσι Μαντσεστερ Σιτι - Tselsi Mantsester Siti 1 0 Ston Teliko Toy Kypelloy Agglias Prokri8hke H Tselsi Vid : Στο «ντραγκάο» του οπόρτο η μάντσεστερ σίτι και η τσέλσι διασταυρώνουν απόψε (22:00) τα «ξίφη» τους στον τελικό του champions league.

Τσελσι Μαντσεστερ Σιτι - Tselsi Mantsester Siti 1 0 Ston Teliko Toy Kypelloy Agglias Prokri8hke H Tselsi Vid : Στο «ντραγκάο» του οπόρτο η μάντσεστερ σίτι και η τσέλσι διασταυρώνουν απόψε (22:00) τα «ξίφη» τους στον τελικό του champions league.. H μάντσεστερ σίτι και η τσέλσι είναι οι δύο φιναλιστ για το τρόπαιο στο champions league. Η μάντσεστερ σίτι ήταν εμφανώς ανώτερη από την τσέλσι στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια πήρε το προβάδισμα στο 31ο λεπτό με συρτό πλασέ του αγκουέρο, έπειτα από πάσα του νταβίντ σίλβα και. Πριν δύο βδομάδες η σίτι προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό της τσέλσι με την. Στο πρώτο ημίχρονο θαρρείς αγωνιζόταν μόνη της στους φρενήρεις. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta.

Ένας τελικός το οποίο έχει ξεκάθαρο φαβορί. Μάντσεστερ σίτι και τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους, το σάββατο (29/5) στο πόρτο στον τελικό του champions league, με έπαθλο το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. H μάντσεστερ σίτι και η τσέλσι είναι οι δύο φιναλιστ για το τρόπαιο στο champions league. Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta. Ιδρύθηκε το 1880 με το όνομα σέιντ μαρξ.

0ywthent1ybx4m
0ywthent1ybx4m from www.foxbet.gr
Manchester city) είναι επαγγελματική αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα που εδρεύει στο μάντσεστερ.αγωνίζεται στην κορυφαία αγγλική κατηγορία, την πρέμιερ λιγκ. Η πρωτοπόρος τσέλσι υποδέχεται τη μάντσεστερ σίτι με στόχο να πάει ξανά τη διαφορά στο +8 και να αποκτήσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην κορυφή για την κατάκτηση του τίτλου! Έντερσον, γουόκερ, στόουνς, ντίας, κανσέλο, ντε μπρόινε, ρόντρι, φερναντίνιο, μαχρέζ, φόντεν, μπερνάρντο σίλβα. Μιλάμε για δύο ομάδες που αν βρεθούν σε καλή μέρα σκοράρουν χωρίς σταματημό. Μάντσεστερ σίτι και τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους, το σάββατο (29/5) στο πόρτο στον τελικό του champions league, με έπαθλο το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Άπαντες στους «μπλε» ξέσπασαν σε έξαλλους. Η τσέλσι κέρδισε την μάντσεστερ σίτι και το σήκωσε για δεύτερη φορά. Επιπλέον, διεξάγεται σήμερα και ο τελικός της αγγλικής championship για μία.

Διαβάστε σε ποιο κανάλι θα δούμε τον μεγάλο τελικό του σαββάτου (29/05, 22:00) ανάμεσα στη μάντσεστερ σίτι και στην τσέλσι.

Πάμε να δούμε την ανάλυση παρακάτω. Διαθέτουν απίστευτα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που είναι ικανοί να το βάλουν. Η πρωτοπόρος τσέλσι υποδέχεται τη μάντσεστερ σίτι με στόχο να πάει ξανά τη διαφορά στο +8 και να αποκτήσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην κορυφή για την κατάκτηση του τίτλου! Ισχυρότερο δέλεαρ από το αποψινό δεν υπάρχει. Τι μάθαμε από τα 3 προηγούμενα μεταξύ τους; Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στη σίτι και την τσέλσι ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα. Έντερσον, γουόκερ, στόουνς, ντίας, κανσέλο, ντε μπρόινε, ρόντρι, φερναντίνιο, μαχρέζ, φόντεν, μπερνάρντο σίλβα. Manchester city) είναι επαγγελματική αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα που εδρεύει στο μάντσεστερ.αγωνίζεται στην κορυφαία αγγλική κατηγορία, την πρέμιερ λιγκ. Πριν δύο βδομάδες η σίτι προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό της τσέλσι με την. Η τσέλσι κέρδισε την μάντσεστερ σίτι και το σήκωσε για δεύτερη φορά. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία αγγλια : Μάντσεστερ σίτι και τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους, το σάββατο (29/5) στο πόρτο στον τελικό του champions league, με έπαθλο το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ένας τελικός το οποίο έχει ξεκάθαρο φαβορί.

Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στη σίτι και την τσέλσι ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα. Έντερσον, γουόκερ, στόουνς, ντίας, κανσέλο, ντε μπρόινε, ρόντρι, φερναντίνιο, μαχρέζ, φόντεν, μπερνάρντο σίλβα. Η τσέλσι κέρδισε την μάντσεστερ σίτι και το σήκωσε για δεύτερη φορά. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία αγγλια : Διαθέτουν απίστευτα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που είναι ικανοί να το βάλουν.

H Tselsi Prosgeiwse Th Mantsester Siti
H Tselsi Prosgeiwse Th Mantsester Siti from m.naftemporiki.gr
Έντερσον, γουόκερ, στόουνς, ντίας, κανσέλο, ντε μπρόινε, ρόντρι, φερναντίνιο, μαχρέζ, φόντεν, μπερνάρντο σίλβα. Τι μάθαμε από τα 3 προηγούμενα μεταξύ τους; Η αψεγάδιαστη μηχανή του πεπ γκουαρδιόλα, δεν κατάφερε να ναι. Στο πρώτο ημίχρονο θαρρείς αγωνιζόταν μόνη της στους φρενήρεις. Άπαντες στους «μπλε» ξέσπασαν σε έξαλλους. Πριν δύο βδομάδες η σίτι προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό της τσέλσι με την. Μάντσεστερ σίτι και τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους, το σάββατο (29/5) στο πόρτο στον τελικό του champions league, με έπαθλο το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η σίτι ήταν και πάλι κυρίαρχη.

Ένας τελικός το οποίο έχει ξεκάθαρο φαβορί.

Μιλάμε για δύο ομάδες που αν βρεθούν σε καλή μέρα σκοράρουν χωρίς σταματημό. Τι μάθαμε από τα 3 προηγούμενα μεταξύ τους; Σας ευχόμαστε ευχάριστη προβολή της απευθείας μετάδοσης: Έντερσον, γουόκερ, στόουνς, ντίας, κανσέλο, ντε μπρόινε, ρόντρι, φερναντίνιο, μαχρέζ, φόντεν, μπερνάρντο σίλβα. Διαθέτουν απίστευτα ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που είναι ικανοί να το βάλουν. Η πρωτοπόρος τσέλσι υποδέχεται τη μάντσεστερ σίτι με στόχο να πάει ξανά τη διαφορά στο +8 και να αποκτήσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην κορυφή για την κατάκτηση του τίτλου! Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta. Η μάντσεστερ σίτι ήταν εμφανώς ανώτερη από την τσέλσι στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια πήρε το προβάδισμα στο 31ο λεπτό με συρτό πλασέ του αγκουέρο, έπειτα από πάσα του νταβίντ σίλβα και. H μάντσεστερ σίτι και η τσέλσι είναι οι δύο φιναλιστ για το τρόπαιο στο champions league. Manchester city) είναι επαγγελματική αγγλική ποδοσφαιρική ομάδα που εδρεύει στο μάντσεστερ.αγωνίζεται στην κορυφαία αγγλική κατηγορία, την πρέμιερ λιγκ. Έντερσον, γουόκερ, στόουνς, ντίας, κανσέλο, ντε μπρόινε, ρόντρι, φερναντίνιο, μαχρέζ, φόντεν, μπερνάρντο σίλβα. Η σίτι ήταν και πάλι κυρίαρχη. Μάντσεστερ σίτι και τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους, το σάββατο (29/5) στο πόρτο στον τελικό του champions league, με έπαθλο το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τι μάθαμε από τα 3 προηγούμενα μεταξύ τους; Η τσέλσι κέρδισε την μάντσεστερ σίτι και το σήκωσε για δεύτερη φορά. Η πρωτοπόρος τσέλσι υποδέχεται τη μάντσεστερ σίτι με στόχο να πάει ξανά τη διαφορά στο +8 και να αποκτήσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην κορυφή για την κατάκτηση του τίτλου! Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στη σίτι και την τσέλσι ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα. Η μάντσεστερ σίτι ήταν εμφανώς ανώτερη από την τσέλσι στο πρώτο ημίχρονο και δίκαια πήρε το προβάδισμα στο 31ο λεπτό με συρτό πλασέ του αγκουέρο, έπειτα από πάσα του νταβίντ σίλβα και.

S9samfa Yipywm
S9samfa Yipywm from www.sport24.gr
Πάμε να δούμε την ανάλυση παρακάτω. Η αψεγάδιαστη μηχανή του πεπ γκουαρδιόλα, δεν κατάφερε να ναι. Η τσέλσι κέρδισε την μάντσεστερ σίτι και το σήκωσε για δεύτερη φορά. Ένας τελικός το οποίο έχει ξεκάθαρο φαβορί. Ισχυρότερο δέλεαρ από το αποψινό δεν υπάρχει. Τι μάθαμε από τα 3 προηγούμενα μεταξύ τους; Σας ευχόμαστε ευχάριστη προβολή της απευθείας μετάδοσης: Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση και σχολιάστε τον αγώνα στο chat του gazzetta.

Πάμε να δούμε την ανάλυση παρακάτω.

Πριν δύο βδομάδες η σίτι προκάλεσε τριγμούς στο εσωτερικό της τσέλσι με την. Η τσέλσι κέρδισε την μάντσεστερ σίτι και το σήκωσε για δεύτερη φορά. Η ευρωπαϊκή ώρα των «πολιτών» του πεπ δεν έχει έρθει ακόμα… Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία αγγλια : Στο «ντραγκάο» του οπόρτο η μάντσεστερ σίτι και η τσέλσι διασταυρώνουν απόψε (22:00) τα «ξίφη» τους στον τελικό του champions league. Η σίτι ήταν και πάλι κυρίαρχη. Η αψεγάδιαστη μηχανή του πεπ γκουαρδιόλα, δεν κατάφερε να ναι. Επιπλέον, διεξάγεται σήμερα και ο τελικός της αγγλικής championship για μία. Άπαντες στους «μπλε» ξέσπασαν σε έξαλλους. Μιλάμε για δύο ομάδες που αν βρεθούν σε καλή μέρα σκοράρουν χωρίς σταματημό. Διαβάστε σε ποιο κανάλι θα δούμε τον μεγάλο τελικό του σαββάτου (29/05, 22:00) ανάμεσα στη μάντσεστερ σίτι και στην τσέλσι. Ισχυρότερο δέλεαρ από το αποψινό δεν υπάρχει. H μάντσεστερ σίτι και η τσέλσι είναι οι δύο φιναλιστ για το τρόπαιο στο champions league.

Posting Komentar

0 Komentar